Adjunkt eller lektor søges til spændende undervisningsopgaver på pædagoguddannelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Center for Pædagogik i Vordingborg og Nykøbing Falster søger en adjunkt eller lektor til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning pa? pædagoguddannelsens grunduddannelse.

Absalons studerende skal mærke deres uddannelse fra første dag. Når de træder ind ad døren, skal de mærke den profession, de er på vej ind i, de skal mærke en særlig uddannelses-kultur, hvor fællesskabet med undervisere og andre studerende står stærkt, og endelig skal de mærke en samlet organisation, der sætter studerende først, og som har en stærk og tydelig uddannelsesprofessionalisme.

Frem mod 2025 vil vi realisere et uddannelsesløfte til alle vores studerende, hvor vi styrker fem elementer i uddannelserne. De fem elementer er studiestart, arbejdet i studie-grupper, professionel træning og øvelse, et nært studiemiljø med tætte relationer samt personlig og professionel dannelse.

Din profil
Du får en vigtig funktion i forhold til at undervise kommende og nuværende pædagoger. Da du skal undervise på flere forløb på grunduddannelsen, er det hensigtsmæssigt med en baggrund fra den pædagogiske praksis og gerne en bred erfaring i at undervise på pædagoguddannelsens forskellige faglige forløb. Det vil derfor være godt, at du som underviser kan genkende dig selv i nedenstående:

Pædagogisk praksiserfaring, som du trækker på i dit undervisningsarbejde. Du kan derfor let supplere teoretisk stof med praksiseksempler, ligesom du har flair for at inddrage de studerendes egne erfaringer som en naturlig del af undervisningen

Praktisk og teoretisk didaktisk erfaring. Du står stærkt i mødet med de studerende og din undervisning bærer præg af variation, nærvær og engagement. Din tilgang til undervisningen skal være kendetegnet ved en ambition om inddragelse og variation, samt et højt fagligt niveau med øje for at skabe forskellige deltagelsesmuligheder for de studerende.

Derudover forventer vi os, at du:

  • har en master- eller kandidatuddannelse relateret til det pædagogiske fagområde.
  • er fleksibel og omstillingsparat.
  • er er lærenem og hurtig til at afkode digitale systemer såsom Absalons læringsplatform Itslearning m.m.

Dine arbejdsopgaver
Som barselsvikar på pædagoguddannelsen skal du tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen inden for forskellige faglige områder på grunduddannelsen. Du kommer til at indgå i et modulteam og faggruppeteam, hvor I samarbejder om at planlægge og gennemføre undervisningen, samt evaluere den.

Du får primært ansættelsessted på Campus Vordingborg, men skal også undervise på Campus Nykøbing.

Dine kolleger
Du bliver en del af Center for Pædagogik, som er fordelt pa? fem af Absalons campusser.

På pædagoguddannelsen i Vordingborg og Nykøbing F. er vi en dynamisk arbejdsplads, med i alt ca. 25 dygtige medarbejdere. Hver eneste dag arbejder vi med at uddanne fremtidens pædagoger.

Flere af dine kollegaer pendler til Nykøbing F. og Vordingborg i tog. Det tager ca. 55 min. fra Kbh H til Vordingborg St., og ca. 1 time og 13 min. fra Kbh H til Nykøbing F St..

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter gældende overenskomst på statens område.
  • Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset i perioden 1. august 2024 til den 31. januar 2025.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte uddannelsesleder, Sidse Lillebæk Veje, på tlf. 7248 1674
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på 'Søg stillingen' til højre på denne side senest den 9. juni 2024. https://phabsalon.dk/job-i-absalon/ledige-stillinger
  • Vi forventer at holde 1. samtaler d. 14. juni 2024 og 2. samtaler d. 18. juni 2024.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution, hvor vi med vores 13 uddannelser uddanner samfundets professionelle til både erhvervslivet og den offentlige sektor. Vi er fordelt på i alt syv campus.

Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads.

Vi er 800 medarbejdere, vi har 9.000 studerende på vores grunduddannelser og vi efter- og videreuddanner 3.500 kursister hvert år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Professionshøjskolen Absalon, Campus Vordingborg, Kuskevej, 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052894

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet