Afdelingsleder for Anlæg og Ejendomme

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre gode fysiske rammer for borgernes liv, virksomheder og turister i Vordingborg Kommune?

Stå for vores seriøse anlægsambitioner
Vordingborg Kommune tiltrækker med sine mange havne, en udstrakt geografi omgivet af vand og en unik vild natur flere turister og mere erhverv – især inden for grøn energi.
Mange spændende projekter er i gang og på vej. Samtidig er kommunen i en konsolideringsfase, hvor der skal fokus på at sikre eksisterende værdier. Flere planer ligger klar, som tæller alt fra:

  • Forbedret infrastruktur for turisme
  • Forsøgsprojekter ift. cykelturisme
  • Udviklingsplaner for Stege, Vordingborg og Præstø om klimasikring
  • Udvikling af havnefronterne til bolig og af rekreative områder
  • Opførelse af en ny børnehave og vores nye rådhus, der står færdigt i midten af det nye år.
Som vores nye afdelingsleder sikrer du anlægsopgaverne i det hele.

Du udvikler din ledelse i samarbejde med 8 kompetente medarbejdere og opbakning fra ledergruppen

Anlæg og Ejendomme tæller 8 fagligt stærke og selvstændige medarbejdere. Medarbejdergruppen består bl.a. af ingeniører og konstruktører, som varetager projektledelse af nyanlæg og renoveringer. Som afdelingsleder får du et stort ledelsesrum, hvor du sætter rammerne og understøtter dine medarbejdere, så alle ved, hvad de skal, og samtidig får den nødvendige ledersparring, så de både lykkes og trives.

Det fede er, at vi skaber forbedringer i kommunen. Men det tæller virkelig også at møde ind til gode kollegaer, hvor vi hjælper hinanden. Vi er forskellige, men det er det, som gør det spændende, for vi kan noget forskelligt, som tilsammen gør os rigtig gode”, udtaler Saeed Ghasemi, medarbejder i Anlæg og Ejendomme

Brug din faglighed til at byde ind med løsninger og skab den politiske opbakning
Du sikrer holdbare planer for vedligeholdelse af eksisterende og opførsel af nye anlæg i Vordingborg Kommune. Dit fokus er på at komme i mål inden for budget og tidsmæssig ramme. Særligt i indeværende og kommende år må der forventes fokus på konsolidering og det muliges kunst. Dette skyldes en aktuel situation med anlægsloft, ny udligningsordning og markante konjekturudsving.

Du får succes, når du skaber politisk opbakning og sikrer det gode samarbejde internt og eksternt. Herunder afklarer du de mange snitflader indadtil og håndterer sammen med medarbejderne de løbende udfordringer, der opstår i projekterne.

På byggesiden er der sat skibe i søen, men vi mangler en dygtig styrmand, som kan få de skibe i land. Tillid til at vi medarbejdere løser vores opgaver, sparring fra dig/hinanden?, at du tager vores problemer alvorligt, kommer til at skabe din og vores fælles succes,” fortæller Flemming Andersen, medarbejder i Anlæg og Ejendomme.

Du bidrager til rammerne for, at kommunen kan udvikle sine potentialer
Geografi, demografi og generelle økonomiske betingelser bærer – også i Vordingborg – på sine udfordringer for den kommunale drift. Tydelige prioriteringer samt at have styr på realistiske planer og budgetter er nødvendigt. God plads og smuk natur giver potentialet for at skabe vækst og udvikling.

Derfor er din position unik for at bidrage til at udløse disse afgørende potentialer ved at sikre de bygningsmæssige værdier, nødvendige anlæg og infrastruktur, der vil skabe nye virkelighedsbetingelser for vores naturskønne Vordingborg Kommune.

Solid erfaring inden for bygge- og anlægsområdet og ledelseserfaring
Du får ansvar for et vigtigt område med mange aktiviteter og en stor politisk bevågenhed. Du skal derfor evne at navigere i betydelig kompleksitet. For at lykkes i stillingen forestiller vi os, at du har:
  • Solid erfaring inden for bygge- og anlægsområdet, herunder udbud, kontraktforhandling, byggemøder og styring – du har styret projekter og omfangsrige budgetter med succes
  • Baggrund som dygtig projektleder med ambitioner om og talent for personaleledelse eller forudgående erfaring med personaleledelse.
  • En juridisk eller teknisk uddannelsesmæssig baggrund, fx som ingeniør eller jurist med erfaring fra bygge- og anlægsområdet
  • Solid erfaring med økonomistyring samt indsigt i myndighedsarbejde
  • Og så mestrer du dit politiske håndværk og kan levere solid politisk betjening samt holdbare planer og løsninger.
Interesseret?
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte konsulent hos Mercuri Urval, Joy Torpdahl på 50 44 16 46 eller joy.torpdahl@mercuriurval.com. Du kan også kontakte Centerchef Rolf Hoelgaard på 20 44 82 52 eller roho@vordingborg.dk

Du kan læse vores mere detaljerede beskrivelse af rollen HER og du kan se og høre mere om stillingen i videoen HER.

Du søger stillingen ved at uploade ansøgning og CV i søgefeltet. Ansøgningsfristen er den 3. januar 2024 kl. 8.00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden

Velkommen til Center for Vej, Natur og Miljø – en del af Center for Teknik og Miljø
Vi er 160 medarbejdere i Centeret, der samler alle myndighedsopgaverne omkring natur og miljø samt alle opgaver omkring drift og anlæg af veje, stier, parker, grønne områder og bygninger. Vej, Natur og Miljø omfatter tre afdelinger: Drift og Service, Natur og Miljø samt Anlæg og Ejendomme, som du bliver leder for. I det nye år samles vi fysisk under samme tag på vores nye lækre rådhus i hjertet af Vordingborg.
 
Samarbejdet i ledergruppen er præget af en gensidig opbakning, uformel stemning og gode grin – og det bidrager du også til.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kommune, Mønsvej 130, 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955544

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet