Bliv en del af et dedikeret team og gør en meningsfuld forskel som nattevagt hos Psykiatrien Syd

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

På afsnit S3 søger vi dig, som nattevagt, hvad enten du er nyuddannet eller erfaren social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske.

På afsnittet behandler vi patienter med fortrinsvis affektive sindslidelser og suicidal risiko. Vi byder dig velkommen med en åbenhed og tilbyder stor fleksibilitet, hvad angår både ugentligt timeantal og specifikke dage, du ønsker at arbejde. Du har mulighed for at byde ind med ønsker og tilpasse vagtplanen efter dine behov, hvilket vi tror på er afgørende for at skabe en øget arbejdsglæde.

Hvis du foretrækker en kombination af dag- og nattevagter, kan dette imødekommes og vi tilbyder dagvagter som en del af Onboarding-processen som en fyldestgørende introduktion og sikrer at du bliver en del af personalegruppen, der består af forskellige faggrupper som prioriterer et godt arbejdsmiljø, tilstræber dialogisk samarbejde og er dedikerede til behandlingen af målgruppen.

Nattevagter er vågne og strækker sig fra kl. 22:45-07:15, hvor du altid vil have en kollega at samarbejde med. Opgaverne består i at hjælpe til at optimere patientens søvn ved hjælp af Recovery og Safewards beroligende metoder, administrere medicin samt udføre praktiske opgaver i afsnittet. Desuden lægger vi vægt på samarbejdet med de øvrige afsnit i Psykiatrien Syd for at sikre den bedst mulige behandling for vores patienter samt mulighed for faglig sparring og støtte.

Det er muligt, at have indflydelse på timeantal, og weekendvagter i ansættelsen.

Er du interesseret eller ønsker yderligere oplysninger om stillingen eller afsnittet, så er du hjertelig velkommen til at kontakte vores oversygeplejerske Belinda Hansen på mail: bahs@regionsjaelland.dk eller på telefon: 20 68 94 52. Vi håber du vil være vores nye kollega og vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfristen: er den 21. juli 2024.

Samtaler: afholdes løbende.

Ansættelsesstart: er den 1. september 2024 eller efter aftale.

Straffeattest: I forbindelse med ansættelse skal der, jf. Regionens politik herom, indhentes straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår: Løn efter gældende overenskomst. Der er til stillingen knyttet et funktionstillæg for Integreret afsnit.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagramprofil: Psykiatrien_Syd.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066922

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet