Elektrikere til Værksted Vordingborg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste og bidrage til at holde vores materiel i topform? Så er en stilling som elektriker på vores værksted i Vordingborg måske noget for dig!

Om os

Som en del af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste vil du blive en del af et værksted, hvor vi lægger vægt på kvalitet, fleksibilitet, loyalitet og troværdighed. Vi er et team på 35 dedikerede medarbejdere, der har til opgave at vedligeholde og udføre eftersyn af Forsvarets materiel. Hos os vil du opleve et team, som arbejder sammen for at sikre, at vores opgaver udføres med høj kvalitet og faglighed samt vil der være mulighed for personlig udvikling.

Om stillingen

Dine primære opgaver være vedligeholdelse og eftersyn af elinstallationer på containere samt håndtering af diverse forefaldende opgaver på øvrigt materiel. Du vil være med til at sikre, at elinstallationerne fungerer optimalt og overholder gældende standarder og procedurer.

Derudover tilbyder vi mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og lære nye færdigheder inden for området samt mulighed for personlig udvikling inden for andre områder, hvis det er noget, du er interesseret i.

Om dig

Vi søger erfarne elektrikere med svendebrev eller med en lignende relevant uddannelse.

Det er vigtigt, at du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, så du kan læse og forstå tekniske manualer. Derudover er det et krav, at du har kørekort til kategori B, da der kan være kørsel til andre lokationer.

For at være en succes i stillingen er det vigtigt, at du er selvkørende og har gode samarbejdsevner. Vi ønsker at opbygge et selvkørende team til container vedligeholdelse, og din indsats vil være afgørende for vores succes.

Vi ser også gerne, at du har kendskab MS Office eller kan beherske IT på et brugerniveau.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved overenskomst mellem den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært basisløn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Stillingen er slået op både militært og civilt.

Dit faste tjenestested vil være i Vordingborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte værkstedsleder, seniorsergent Søren Rikhof på telefon 4132 2244.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-LBA@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 17. marts 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.
Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, Vedligeholdelsesområde Øst -Vordingborg, Sankelmarksvej , 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002701

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet