Er du vores nye ledelseskonsulent, der er med til at løfte og understøtte udviklingen i Center for Borger og Arbejdsmarked?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du et skarpt blik for, hvordan man bedst muligt understøtter centerchefen og de øvrige ledere i Center for Boger og Arbejdsmarked? Vil du være en del af en organisation, som har store ambitioner? Er du relationelt stærk og god til at skabe overblik og struktur? Så kan det være dig, der skal arbejde med og sikre den røde tråd i den strategiske udvikling i Center for Borger og Arbejdsmarked.

”Som ledelseskonsulent hos os får du mulighed for at præge dine egne opgaver, samtidig med at du skaber dine resultater i en holdindsats. Du arbejder tæt på ledelsen i et tværfagligt og ambitiøst miljø. Du er en der trives godt med varierende opgaver og som griber muligheden for at tænke nyt.” Fortæller Susanne Thagaard, afdelingsleder i Center for Borger og Arbejdsmarked.

Vi tilbyder
Du vil indtræde i et betroet job og får en hverdag i tæt samarbejde med den øverste ledelse i Center for Borger & Arbejdsmarked. Et center som rummer både borgerservice og hele beskæftigelses- og ungeindsatsen.

Dine opgaver er højt prioriterede, og du bliver en del af en arbejdsplads, der hele tiden er i udvikling. Vi kender retningen og rammen for vores arbejder, men vi er hele tiden nysgerrige efter at finde løsninger og nye stier. Stier som du også skal være med til at træde. Du kan derfor forvente at lande i et job, hvor dine udviklingsmuligheder er store.

Du bliver en del af Styrings- & Kompetenceenheden, som er en understøttende enhed i hele Center for Borger & Arbejdsmarked. I Styringsenheden beskæftiger vi os med mange forskelligartet opgaver så som udvikling, økonomi, it, jura, administration, sekretariatsbetjening til den samlede ledergruppe, diverse udvalg, råd og det politiske niveau. Dine kolleger er konsulenter, administrativt personel og økonomer, som vil hinanden. Vi ved, at vi kun lykkes sammen – og vi syntes selv, at vi er ret gode til det.

Udpluk af dine arbejdsopgaver
Du skal bidrage til en bred vifte af ledelsesbetjeningsopgaver. Du vil få et tæt samarbejde med centerchefen, hvor du skal bidrage med et skarpt blik for den gode mødeforberedelse og opsamling. Som ledelseskonsulent skal du understøtte dine kolleger i Styringsenheden i udarbejdelse af mødematerialer, præsentationer og oplæg. Opgaverne har både driftsmæssig karakter, som fx mødebetjening med udarbejdelse af dagsordner og referater, koordinering af diverse arrangementer interne såvel som eksterne arrangementer. Endelig skal du have mod på både at bidrage til udviklingsopgaver, og være katalysator og drive processer som går på tværs af centeret og til at løse ad hoc-opgaver, når de opstår.

Det har vi brug for fra dig
Vi leder efter dig, der er nysgerrig og har en stærk interesse for vores arbejdsområde. Du er god til at opsøge viden, samle trådene og har en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen. For at lykkes er det vigtigt, at du:

  • har en relevant akademisk baggrund
  • elsker at skrive og er godt til det. Du formår at skrive i et sprog, alle forstår – også når stoffet er komplekst og dit opdrag ikke er særligt fyldestgørende
  • har en god fornemmelse for politiske, strategiske og administrative beslutningsprocesser
  • har interesse for – og måske fagligt kendskab til vores fagområder
  • har blik for jura og lovgivning
  • er nysgerrig, lyttende og er god til at fordybe dig
  • sætter pris på både at arbejde selvstændigt og løse opgaverne i tæt samarbejde med dine kolleger
  • selvtilrettelæggende, struktureret og har overblik
  • tør tænke modigt og realistisk i forhold til at nytænke og udvikle vores tilgang til samspillet mellem borger, organisation, lokalsamfund og politikere.
Vi kan tilbyde dig
Et udfordrende job med god mulighed for at præge opgaverne samt en arbejdsplads, der ikke er bange for at udfordre status quo. Du får en hverdag i et inkluderende kontorfællesskab med plads til et godt grin. Her er der fokus på, at vi har en fælles opgave at løfte og på hvordan samarbejde både giver bedre løsninger og et mere bæredygtigt arbejdsmiljø.

Vi uddyber gerne og du er meget velkommen til at kontakt Susanne Thagaard afdelingsleder for Styrings- & Kompetenceenheden på tlf.: 5183 1989, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til jobbet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.
Stillingen er til besættelse snarest muligt og senest den 1. maj 2024.

Ansøgningsfristen
Din ansøgning med CV, eksamensbevis og andet relevant materiale skal være modtaget senest den 17. marts 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kommune, Algade 63, 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6002541

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet