"Er du vores nye sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent med interesse for psykiatri og geriatri?"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en sygeplejerske eller en social – og sundhedsassistent pr. 1. September 2024 (eller tidligere).

Om du er nyuddannet eller erfaren sygeplejerske er ikke så vigtigt for os, så længe du har interesse i psykiatri og geriatri og kan lide udvikling, humor og fællesskab – så skal vi nok sørge for at klæde dig godt på, med oplæring ud fra Regionens onboardingprogram med både mentor og buddies.

Om afdelingen: S5 er et integreret afsnit med plads til 14 patienter. Afsnittet ligger i en nybygget – og nyrenoveret bygning med en dejlig stor gårdhave, på smukke Oringe. Vi modtager ældre patienter (70+) med bl.a. depression, skizofreni, angst, bipolar lidelse. Derudover arbejder vi med aldersrelaterede psykiatriske sygdomme og nyeste udvikling indenfor demensområdet, både praktisk og teoretisk, ud fra Nationalt Videnscenter For Demens. Indlæggelsestiden er i gennemsnit 30 dage.

Om os: Vi en tværfaglig gruppe sammensat af både sygeplejersker, social – og sundhedsassistenter, to pædagoger, en socialrådgiver, en psykiater, en somatisk læge, en ergoterapeut og en fysioterapeut, og en lægesekretær. To af vores social – og sundhedsassistenter er desuden uddannede træningsambassadører, som sørger for at vi får rørt os hver dag i arbejdstiden, hvilket både minimerer smerter og skaber grin og glæde.
Vi vægter fællesskab, arbejdsmiljø, samarbejde, læring, åben dialog og humor højt. Derudover har vi stor respekt for hinandens forskellige anciennitet og kompetencer, og er gode til at sparre og lære med/af hinanden.

Vores arbejde: I en foranderlig hverdag beskæftiger vi os med alle aspekter af psykiatriske diagnoser og psykiatrisk sygepleje. Dagligdagen er ofte præget af, at patienterne også har sociale og/eller somatiske problemstillinger, hvorfor vi også har mange tværfaglige og tværsektorielle samarbejdspartnere, og både har psykiater og somatisk læge på afdelingen.
Vi arbejder aktivt med nedbringelse af tvang ud fra Safewards og deeskaleringsprincipperne, og udover det bruger vi bl.a. miljøterapi og tager udgangspunkt i den enkelte patients livssituation. I de særligt komplekse forløb anvender vi koordinerende indsatsplaner og udarbejder social-psykiatriske planer til sektorovergange. Vi holder ugentlige tværfaglige behandlingskonferencer hvor vores udgangspunkt for patienternes behandling centrerer sig om aktiv patientdeltagelse med fokus på patientens kliniske og personlige recovery, kommunikation, relationsdannelse, medicinsk behandling og fysisk aktivitet. Vi har alarmfunktion i alle vagtlag (som sygeplejerske vil du på sigt være ansvarshavende i aften – og weekendvagter). Vi har fokus på udvikling og læring, med rig mulighed for uddannelse og kurser.

Vi søger dig som:

 • Er erfaren eller nyuddannet sygeplejerske eller social – og sundhedsassistent
  - vi sørger for at klæde alle godt på!
 • Har interesse for psykiatri og geriatri, og måske endda erfaring fra et af specialerne – det vigtigste er dig, at du har lyst og interesse i specialet
 • Lægger vægt på ansvar, dialog og samarbejde, både med patienter, pårørende og kollegaer
 • Tager udgangspunkt i patienten og dennes behov, samt medvirker til at sikre et godt forløb for den enkelte patient
 • Er faglig engageret og vil medvirke til afsnittets faglige udvikling

Vi kan tilbyde dig:

 • En stilling på 32-37 timer, med weekendvagt 1-2 gange om måneden (kan planlægges i lige/ulige uger uanset om det er 1 eller 2 weekender om måneden)
 • En god introduktion til psykiatrien og afsnittet, med mentorordning og buddies i oplæringsperioden
 • Et bæltefrit afsnit som har fokus på at forebygge tvang i arbejdet med Safewards, relationer og deeskalering
 • Læringslaboratorie på Oringe (Oplæring og vedligeholdelse af PVK-anlæggelse, IV væskeophæng, KAD-anlæggelse, injektioner, suturering mv.).
 • Indflydelse på dit eget arbejdsliv i et vekslende job med mange spændende udfordringer
 • Kollegaer der brænder for patientgruppen og vægter faglighed, sparring, refleksion og ikke mindst humor
 • At blive en del af et team som arbejder aktivt med nyeste udvikling og forskning indenfor demenssygdomme
 • Et alsidigt arbejde hvor arbejdsopgaverne er både psykiatriske, somatiske og socialfaglige
 • Mulighed for efteruddannelse af social – og sundhedsassistenter i psykiatrien, samt specialuddannelse i psykiatri for sygeplejersker (efter 2 års ansættelse)

Om stillingen: Fast stilling på 32-37 timer om ugen med primært 2-holds-skift og weekendarbejde 1-2 gange om måneden. Stillingen ønskes besat 1. September 2024 (eller tidligere).

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller ringe for at høre nærmere om stillingen hos Oversygeplejerske Linda Nagel på telefon: 93566712 eller Assisterende Oversygeplejerske Katja Asring på telefon: 58537310.

Ansøgningsfrist: 25. Juli.
Ansættelsessamtaler:
Løbende.

Løn og ansættelsesforhold: Løn efter gældende overenskomster.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065612

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet