Erfaren og passioneret kok, cater eller ernæringsassistent søges til kantinen for værnepligtige

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en passioneret kok, cater eller ernæringsassistent med en brændende kærlighed for brødbagning og det grønne køkken. Har du lyst til at skabe lækre og nærende måltider til vores værnepligtige? Hvis du brænder for at skabe lækre brød og ønsker at udforske den spændende verden af grøn madlavning – så er dette jobbet for dig!

Om os

Vi er en motiveret og innovativ kantinevirksomhed, der leverer lækker, sund og bæredygtig mad til Forsvarets medarbejdere. Vi er dedikerede til at skabe madoplevelser ud over det sædvanlige og samtidig tage ansvar for vores miljø. Vi er et fagligt fællesskab, der er interesserede i gastronomi og bæredygtighed. Hos os får du muligheden for at være en del af en madrevolution, hvor vi sammen skaber en bedre fremtid gennem vores mad.

Hvorfor skal du vælge os? Vi tilbyder ikke bare et job, vi tilbyder en mulighed for at være en del af noget større. Hos os får du en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på, at vi kan skabe forandring i fællesskab, og derfor vægter vi det faglige samarbejde højt. Vi har et inspirerende og støttende arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og skaber en god stemning.


Om stillingen

Stillingen er på 37 timer om ugen. Weekendarbejde og aftenarbejde vil forekomme, og du vil indgå i en fast vagtplan sammen med det øvrige personel.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din daglige gang på Vordingborg Kaserne som er hjemsted for værnepligtige og Hjemmeværnskommandoen. Her kan du glæde dig til at blive en del af et team på 8 medarbejdere bestående af en køkkenchef, en souschef, kokke samt køkkenmedhjælpere med passion for madlavning og god service.

Som kok, cater eller ernæringsassistent i vores værnepligtskantine på Vordingborg Kaserne vil du være medansvarlig for den daglige produktion af mad i kantinen, hvor du skal være med til at sikre høj kvalitet, god smag og flot anretning. Du skal have passion for brødbagning og det grønne køkken, da det bliver en del af din hverdag.

Vi sætter altid vores gæster først og forsøger at forstå deres ønsker og behov. Vi har omkring 350 daglige brugere af kantinen, herunder værnepligtige, og vi ved, at maden spiller en vigtig rolle i deres hverdag. Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø og et team, der støtter hinanden og har det sjovt sammen.


Om dig

Vi forventer du er dedikeret, kreativ og har erfaring med at lave mad til større grupper. Din passion for madlavning og din evne til at skabe velsmagende og flot anrettet mad vil være afgørende for din succes i stillingen.

Vi lægger stor vægt på, at du er smilende, imødekommende og en god kollega, der bidrager til et godt arbejdsmiljø. Du skal være i stand til at samarbejde effektivt med resten af teamet og træde til, når det brænder på. Din evne til at opbygge gode relationer og give vores gæster en venlig og professionel service vil være afgørende for at skabe en god stemning i kantinen.

Du er uddannet kok, cater eller ernæringsassistent. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for den daglige produktion af mad i kantinen. Du skal have en struktureret tilgang til opgaverne og være i stand til at bevare overblikket, selv når der er mange bolde i luften.

Hvis du er en passioneret kok, cater eller ernæringsassistent, der brænder for at skabe gode madoplevelser og trives i et dynamisk miljø, så er du den rette person til stillingen. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores køkkenteam på Vordingborg Kaserne!Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenleder Kaare Nielsen på telefon 51516497.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på telefon 7281 9521.

Ansøgningsfristen er den 2. januar 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse 15. januar 2024 eller efter aftale.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dkINFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kaserne, Sankelmarksvej , 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5955179

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet