Kulsbjerg Skole i Vordingborg Kommune søger barselsvikarer til vores afdeling i Stensved fra skoleåret 2023 – 2024.

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at arbejde på en skole, hvor vi arbejder i en vekselvirkning mellem klasseundervisning og holddeling, og hvor vi har fokus på inkluderende og værdige fællesskaber for alle samt alle elevers faglige progression og trivsel? Så er Kulsbjerg Skole måske noget for netop dig.

Kulsbjerg Skole er en folkeskole, der består af matriklerne Stensved og Nyråd. I Stensved har vi godt 400 elever fra 0. til 9. klasse.

Vi har behov for :

  • en barselsvikar, der kan undervise i dansk på 6. årgang udover en stribe mindre fag, som vil blive fordelt efter kompetencer 
  • en barselsvikar, der kan undervise i dansk på 8. årgang og gerne et eller flere af fagene idræt, samfundsfag, tysk, engelsk og biologi.
Ansøgningsfrist
Søndag den 18. juni 2023.
Ansøgning sendes via nedenstående link.

Ansættelsessamtaler 
Afholdes i løbet af uge 25 2023.

Ansættelse
Den 1. august 2023 og barselsvikariatets længde afhænger af, hvornår den barslende vælger at komme tilbage efter endt orlov.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst. En ansættelse er betinget af, at ansøger afleverer tilfredsstillende straffeattest og at Vordingborg Kommune kan indhente ren børneattest inden tiltrædelsen. Der vil blive trukket reference inden ansættelse.

Kulsbjerg Skole er en mangfoldig arbejdsplads og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Hvis du er interesseret i en af stillingerne, og gerne vil have yderligere oplysninger, kan du kontakte skoleleder Nils Nørbo på telefon 26 14 16 61.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kommune, Skolevej 1, 4773 Stensved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://vordingborg.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=737d7ab0-0b45-4b49-91d6-7ee8f3d607a1

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846039

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet