Ledelsesmuligheder hos Center for Kultur, Fritid & Udvikling - Bliv en del af biblioteksdrift eller kommunikationsafdeling!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Center for Kultur, Fritid & Udvikling omorganiserer og slanker ledelsen internt i centret. Derfor skal vi bruge to afdelingsledere til Vordingborg Bibliotekerne og to teamleder til centret.

Vordingborg Bibliotekerne
Grundet pensionering bliver der etableret en ny ledelse på Vordingborg Bibliotekerne bestående af bibliotekschefen og to nye ledere. Der søges to ledere, som enten er relativt nye ledere – eller aspirerer til at blive det – og en lederuddannelse vil være en fordel. Ansøgerne skal dog have indgående erfaring med biblioteksdrift og udvikling, da de hurtigt skal være med til fortsat at implementere Vordingborg Bibliotekernes strategi, hvor retningen er at vi bl.a. skal bringe bøger i spil, øge læseglæden og understøtte arrangementer og borgernes fællesskaber. 

Vi er et mindre biblioteksvæsen og begge nye ledere skal indgå i driften som ”spillende trænere”. Begge stillinger vil have personaleansvar – og begge skal kunne håndtere den høje kompleksitet, som ligger i opgaven idet Vordingborg Bibliotekerne spænder over en del forskellige fagligheder, fysisk spredning på 5 lokationer, samt en bred vifte af opgaver indenfor borgerservice og bibliotek.

Kontakt: Bibliotekschef Henning Schmidt på hensc@vordingborg.dk

 

Centret
Der oprettes to teamlederstillinger med personaleansvar, som begge refererer til centerchefen.

Kommunikation
Her søger vi en faglig kompetent person, som har indgående kendskab til og mange års erfaring fra en kommunal kommunikationsafdeling, samt rådgivning af borgmester og direktion på et højt fagligt. 
Stillingen har personaleansvar for fire kommunikationskonsulenter. 

Puljer og Administration
Her søger vi en person med mangeårigt og dybt kendskab til kommunal økonomi og med det sorte bælte i KMD OPUS. Der vil samtidig være projekt- og programleder opgaver som vil kræve indgående kendskab til større bygge- og flytteprojekter. Stillingen har personaleansvar for fem medarbejder.

Kontakt: Centerchef Ole Hampenberg Andersen på ohan@vordingborg.dk.

 

For alle stillinger gælder at det er 37 timer og på lederkontrakt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kommune, Valdemarsgade 43, 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052856

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet