Ny sæson i Fortællecaféen: En far ser tilbage på sin ungdom

dato

Kom og oplev en eftermiddag fyldt med gribende historier og filmisk livemusik, når Fortællecaféen i Vordingborg byder velkommen til en ny sæson. Skuespiller Steffen Sommerstedt og musiker Lasse Kjærulf Andersen tager dig med på en rejse gennem ungdommens glæder og sorger.

Denne eftermiddag markerer starten på en ny sæson i Fortællecaféen, hvor skuespiller Steffen Sommerstedt og musiker Lasse Kjærulf Andersen vil skabe en intens og eventyrlig stemning. Gennem fortællinger fra sin egen ungdom forsøger en far at forstå den verden, han sender sin søn ud i. Er der noget i ungdommen, der minder om dengang? Måske i blikket efter de smukke piger, i kammeratskabet, eller i kriserne?

En rejse gennem ungdommens op- og nedture
Sommerstedt mindes følelsen af frihed i sommeren efter 9. klasse og den spirende kærlighed. Men han husker også tømmermænd, vold, kærestesorg og død, hvilket gør ham til en bekymret far. Disse historier, fortalt med stor indlevelse og akkompagneret af Kjærulf Andersens filmiske livemusik, vil spejle sig i enhver lytter.

En unik oplevelse hver gang
Fortællecaféen tilbyder en ny og unik oplevelse hver gang, med nye historier og nye fortællere. Nogle historier vil få dig til at smile eller le højt, mens andre måske vil bringe tårer frem, give gåsehud eller minde dig om noget i dit eget liv. Det eneste du skal gøre, er at sætte dig godt til rette, måske med et glas vin eller en god kaffe, og lade historierne tage dig med.

Praktisk information
Dato: Søndag den 15. september 2024
Tid: Kl. 16:00
Sted: Pavillon K, Skovvej 2, 4760 Vordingborg
Entré: 50 kr
Arrangør: Alle

Pris for forsalg:
Voksne: 85 kr + gebyr
Unge under 25: 50 kr + gebyr
Billetter kan også købes i døren for 100 kr

Du kan med fordel købe et efterårskort 2024, som giver adgang til både denne og 12 andre forskellige forestillinger i et samarbejde mellem Egnsteatret i Vordingborg Kommune og Pavillon K.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut