Operationsofficer ved 4. Nationale Støttebataljon

Profilbillede
dato

Brænder du for operativt virke? Kunne du tænke dig at arbejde med operativ logistik på bataljonsniveau, ofte i et internationalt miljø? Har du erfaring fra internationale operationer og operativ logistik?
Vil du skabe synlige resultater og har et praktisk mindset og kan du tænke dig at være et sted hvor både planlægning men særligt opgaveløsningen er vigtig, så er operationsofficerstillingen til dig.
”Til opgaven er løst” er vores motto og det er sådan 4 NSBTN arbejder.

Om os

4. Nationale Støttebataljon er underlagt Trænregimentet og består af en stab samt fem underafdelinger. 1 – 3 NSE er Stående Reaktionsstyrke enheder. 4 NSE kerneopgave er støtte til deployering og re-deployering af danske enheder, mens 5 NSE er bataljonens uddannelsesunderafdeling. Alle underafdelinger uddanner og udsender personel til de nationale støtteelementer i internationale missioner.

S2/S3 sektionen i staben indeholder en ACOS(MJ), to OPO(KN), en OPO (PL), TO SBH (SSG) og en KTHJ.

Om stillingen

Som operationsofficer vil du være en del af S2/S3 som bl.a. er ansvarlige for planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af bataljonens aktiviteter som udpeget projektofficer.
I dagligdagen vil der være meget kontakt med bataljonens underafdelinger, da dit arbejde ofte vil have en direkte indflydelse på deres opgaveløsning, uanset om du fungerer som projektofficer, vejleder eller kontrolinstans.

Som operationsofficer vil man ofte opleve del rejseaktivitet i forbindelse med øvelser og kurser, også i udlandet, hvor der er mulighed for at opbygge et netværk blandt kollegaer fra forskellige NATO lande.
Du må forudse, at generelt som officer i 4. Nationale Støttebataljon forventes det at du udsendes i rammen af et NSE. Som kaptajn vil det være udsendelse i internationale operationer som chef for et NSE. Den specifikke periode for udsendelse er ikke fastlagt, men du kan forvente at blive inddraget i planlægningen i god tid.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført Videreuddannelsestrin-I/L, Videreuddannelseskursus, Brigademodul eller Føringskursus. Alternativt er du en erfaren premierløjtnant som er i gang med/har gennemført videreuddannelse til næste funktionsniveau. I så fald vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale, og du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Som person er du udadvendt, tillidsskabende og god til at danne relationer. Du er systematisk og har god empati, du kan arbejde med konstante forandringer bl.a. når planen ændres på grund af udefrakommende faktorer. Du skal være positiv og se muligheder også når der er travlt og tingene skal gå hurtigt.

Du er god til at se sammenhænge i planer og forstår, hvordan det kan påvirke 4. Nationale Støttebataljons egne opgaver.

Vi forventer, at du har kendskab til logistiktroppernes organisation, doktriner, teknologi og uddannelse.
Vi ser gerne, at du har logistisk erfaring fra internationale operationer, eksempelvis som delingsfører, terminalofficer eller som næstkommanderende i et NSE.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ACOS S1 Peter Henriksen, mobil 30449383 – TRR-4B-G01@MIL.DK

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.

Ansøgningsfrist er søndag den 8. maj 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristens udløb.
Stillingen er til besættelse snarest.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kaserne, Sankelmarksvej , 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6036049

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet