Pædagog søges til spændende 10. klasse team med fokus på unge i udvikling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Trives du i et ungemiljø omkring 10. klasse? Så er det præcis dig vi mangler til vores 10. klasses team, da vi opretter en mellemform.

Vi søger
En pædagog der bliver den gennemgående person i vores mellemform, hvor der også bliver tilknyttet lærere. Desuden vil vi gerne udbyde nogle spændende valgfag, og derfor ser vi frem til at høre mere om, hvad du kan byde ind med? 

Du skal være uddannet pædagog, være god til relationer, og have lyst til at arbejde med unge mennesker, inden de skal videre på en ordinær ungdomsuddannelse. Det er vigtigt, at du har øje for elevernes ressourcer, at du har et godt humør og masser af gå-på-mod. Du har lyst til at arbejde nysgerrigt, anerkendende og reflekteret, samt tilpasse krav til den enkelte. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til, eller arbejdet med unge med særlige behov.

Vi er i en proces, hvor vi gerne vil videreudvikle et spændende og interessant 10. klasses tilbud. Vi vil bl.a. gerne inddrage de omkringliggende områder omkring skolen og vores skolehave mere i undervisningen.

Vi vil gennem året lave nogle nye tiltag som er fælles for alle elever. Vi starter med en introuge, hvor OL vil være et af temaerne. Vi skal have Åbent Hus og deltage i Folkemøde Møn, have fokus på digitalisering, have en uge med fokus på sundhed og bevægelse, teateruge og flere spændende tiltag, som vi ser frem til at du kan bidrage ind i. Vores klasser er delt op i profiler – bevægelse, kreativ og praktisk, og en mellemform.

Mellemformen er IKKE et visiteret tilbud, men et tilbud med en grundig screening frem mod indskrivning. En screening der kigger på elevens potentialer og muligheder fremadrettet.

Mellemformen vil arbejde frem mod en FP10 som for de resterende elever i 10. klasse, men der vil være en højere grad af opmærksomhed på den enkelte elev i form af blandt andet co-teaching og en fast tilknyttet pædagog.

I 10. klasses teamet er vi ca. 6 lærere, en afdelingsleder og en pædagog ud over dig. Du vil derfor have mulighed for at sparre med dine kollegaer omkring elever og opgaver.  Der er individuelle forberedelsespladser og fælles personalerum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidt om os

Ungdomsskolen og 10. klasse er en organisation med fritidsundervisning, ungdomsklubber og SSP i hele Vordingborg Kommune. Vores STU, Heltidsundervisning, Unge På Toppen og almene 10. klasse er samlet i Vordingborg by med en stor skoleafdeling, og et fedt ungemiljø på vores nye samlede matrikel på Parkvænget 12.

Vi står på et fundament af den mindsetbaserede tilgang til elevernes læring og vægter samarbejde om kerneopgaven gennem co-teaching højt.

Som medarbejder i Ungdomsskolen og 10. klasse kan vi tilbyde dig: 

  • Skønne elever, som fra hver deres udgangspunkt ønsker at finde vejen frem mod en ungdomsuddannelse både fagligt, personligt og socialt.
  • En gruppe dygtige, engagerede og gode lærer- og pædagogkollegaer, som for den samlede organisation tæller ca. 35 ansatte i skoledelen (8 ansatte i 10. klasse), og ca. 45 ansatte i vores almene ungdomsskole og klubvirksomhed.
  • Selvstyrende teams, hvor både fagligheden, nysgerrigheden og humøret i hverdagen er højt.
  • Stor medindflydelse og medansvar i udviklingen af undervisningen og den pædagogiske tilgang.
  • Fleksibilitet i din hverdag med udgangspunkt i elevgruppens og den enkeltes læringsbehov.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Bonde Andersen på 20123267. Du kan også lave en aftale og komme forbi og hilse på os. 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest samt straffeattest på den person, der tilbydes stillingen.

Ungdomsskolen og 10. klasse er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Stillingen er på fuld tid og forventes besat pr. 1. august 2024.

Vi skal modtage din ansøgning senest d. 26. juni, og samtaler afholdes fredag d.28/6.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e9cd4174)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vordingborg Kommune, Kuskevej, 4760 Vordingborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068656

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet