BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Savner du tjenesten og kammeratskabet, og har du lyst til at bevare din tilknytning og igen bidrage til opgaveløsningen i Flyvevåbnet?
Hvis ja, så har du nu muligheden, da vi er ved at opbygge vores reservestyrke, der skal hjælpe med at løse de mange spændende og vigtige opgaver i og omkring Forsvaret af Flyvevåbnets installationer.
Om os
Flyverhjemmeværnet blev oprettet i den nuværende struktur pr. 1. januar 2017 på baggrund af omorganisering af det samlede Hjemmeværn.
Flyverhjemmeværnets hovedkvarter er placeret i Vordingborg samt et element i Karup.
Flyverhjemmeværnets stab er organiseret i en Luftoperationssektion, en Planlægnings- og Ressourcesektion samt en Operations- og Støttesektion. Flyverhjemmeværnets Stab består pt. af 27 civile og militære medarbejdere.
Flyverhjemmeværnet er en selvstændig myndighed under Hjemmeværnskommandoen, og vores primære operative opgave er støtte til Flyvevåbnet i forbindelse med nationale operationer.
Flyverhjemmeværnet koordinerer støtten til Flyvevåbnets militære opgaveløsning samt øvelses- og uddannelsesstøtte – således også anvendelsen og opstillingen af Flyverhjemmeværnets totalforsvarsunderafdeling.
Vi tilbyder dig en spændende stilling, et fagligt stærkt og velfungerende team med en god kultur, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden. Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, og der vil være gode muligheder for kompetenceudvikling.
Om stillingen
Som reservebefalingsmand i Flyverhjemmeværnet bliver du ansat i en designeringsfunktion som kommandobefalingsmand for Flyverhjemmeværnets Totalforsvarsunderafdeling. Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise og krig.
Totalforsvarsunderafdelingen vil i tilfælde af krise og krig blive mobiliseret og indsat til løsning af bevogtningsopgaver for Flyvevåbnet.
Du bliver indkommanderet til tjeneste, som relaterer sig til en lang række opgaver ved Totalforsvarsunderafdelingen. Opgaver af forvaltningsmæssig karakter (personel-, økonomi- og generelle forvaltningsmæssige opgaver) vil absolut fylde mest. Du vil i opstarten uden tvivl ligeledes blive involveret i opstillingen af Totalforsvarsunderafdelingen – underafdelingens uddannelse, træning, øvelsesvirksomhed og rekruttering.
Som reservebefalingsmand i Flyverhjemmeværnets Totalforsvarsunderafdeling gennemgår du et uddannelsesforløb, som i omfang og indhold tilpasses dine personlige muligheder og faglige kompetencer. Uddannelsesforløbet kan f.eks. indeholde forvaltningskurser, træning, øvelsesvirksomhed og personlig udvikling inden for din designeringsfunktion.
Du kan forvente op til 10-15 indkommanderingsdage om året.
Tjenestestedet vil som udgangspunkt blive aftalt ved ansættelsen.
Om dig
Du er oversergent af reserven, gerne fra Flyvevåbnets struktur.
Du har en god helhedsforståelse. Du har kendskab til Forsvarets og Hjemmeværnets organisation, samt erfaring på stationsoperative områder, bevogtning, nærforsvar eller lignende.
Du har gode menneskelige egenskaber, hvor begreber som dynamik, fleksibilitet og indlevelsesevne kendetegner dig og din person.
Du har sans for detaljer og er god til at strukturere og koordinere arbejdsprocesser og projekter. Du er god til at samarbejde og har forståelse for reservisters arbejdsbetingelser. Vi forventer, at du er i stand til at udøve selvledelse, bevarer overblikket, holder mange ”bolde i luften” samt er i stand til at prioritere dine arbejdsopgaver med fokus på de overordnede opgaver samt trivslen for personellet i Totalforsvarsunderafdelingen.
Ansættelsesvilkår
Rådighedsstillingen er niveaufastsat til oversergent af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af 2010 (CO10).
Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal
bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsen.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved
enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende,
fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen i reservestillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav
og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
Kontakt og ansøgning
Ved spørgsmål til stillingen kan disse rettes til major Jesper B. Nielsen, chef for Planlægnings- og Ressourcesektionen i Flyverhjemmeværnet på mail: FHV-CHPR@fiin.dk eller telefon 20 12 89 26.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.
Ansøgningsfristen er den 15. august 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler umiddelbart herefter.
Stillingen er til besættelse snarest muligt. Samtaler forventes afholdt første halvdel af august.
For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Vordingborg Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Vordingborg Kaserne, Sankelmarksvej 26, 4760 Vordingborg
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 15-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=184274&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5864401