Social- og sundhedsassistent til spændende psykiatrisk afsnit søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at arbejde i psykiatrien og ønsker at være en del af et godt arbejdsteam, så er det dig vi søger.

Er du social og sundhedsassistent, er du nyuddannet eller erfaren, med mod på spændende udfordringer i et psykiatrisk speciale, så har vi en ledig stilling på S2-28 Psykiatrien Syd, Oringe, beliggende i Vordingborg.

S2 er et integreret afsnit, hvor vi skærmer efter patientens behov. Vi modtager og behandler patienter i alderen 18-75 år med fortrinsvis skizofrenidiagnoser og personlighedsforstyrrelser.

Du er en del af et godt fagligt og kollegialt arbejdsmiljø, hvor vi bestræber os på kvalitet i sygeplejens opgaveløsninger med blik for kontinuerlig læring og kompetenceudvikling til gavn for både indlagte og ansatte.

Du er i et fagligt kvalificeret afsnit, med en tillidsfuld atmosfære, præget af gensidig respekt og arbejdsglæde i plejen og behandlingen af patienterne, og med fokus på vidensdeling og læring gennem refleksion, i tæt samarbejde med psykiater, psykolog, læger, fysio- og ergoterapeuter, sekretær, m.fl.

Sammen med dine kollegaer, er du med til at tilrettelægge en helheds- og recoveryorienteret tilgang, behandling og pleje, der inddrager patientens historie og oplevede problemer. Vi bruger hertil som miljøterapeutisk referenceramme kognitiv adfærdsterapi, samt implementering af Safewards til nedbringelse af tvang

Du samarbejder i et fast kontaktteam for tre patienter, hvor tilgængelighed og helhed i behandlingsforløbet, herunder inddragelse og kontakt til pårørende, distriktspsykiatrien samt sociale tilbud, er helt essentielt for det gode patientforløb.

Du er med til en dagligdag med et højt aktivitetsniveau, hvor overblik spiller en rolle og hvor du med empati og overskud også skal håndtere uforudsete situationer.

Hvad kan vi bibringe hinanden?

Du værner om og værdsætter vores gode arbejdsmiljø igennem sparring, og med din erfaringsbaggrund dele din viden med os i faglig refleksion og gensidig respekt. Du tror som os på, at denne tilgang skaber et godt udgangspunkt, for den nødvendige tillid og tryghed i afdelingen, og du har medindflydelse og selvstændighed i dine opgaver.

Vi modtager dig i et introduktionsforløb med fast mentor og Buddy i en periode efter onboardingkonceptet og med udgangspunkt i dine faglige og personlige kvalifikationer og kompetencer. Du bliver mødt af en ledelse, der prioriterer synlighed og nærvær højt, og arbejder for trivsel i medarbejdergruppen. En medarbejdergruppe af begge køn, yngre som ældre med forskellig baggrund og erfaring, med kollegialt sammenhold og lejlighedsvise sociale arrangementer.

Du møder sygeplejestuderende og SSA-elever i afdelingen og du vil med din indsats bidrage til at skabe og vedligeholde et sundt læringsmiljø for fremtidige potentielle kolleger og afdelingen som helhed.

I afdelingen arbejder vi kontinuerligt på at forbedre og forny arbejdsgange, og alt efter dine interesser og kompetencer, vil du få mulighed for at deltage i dette arbejde, ligesom du har mulighed for deltagelse i almindelig kursusvirksomhed og uddannelse når muligt.

Du har ikke nødvendigvis psykiatrisk erfaring, men har stor nysgerrighed og dybfølt interesse i at udforske området og gerne i et imødekommende og inspirerende miljø.

Arbejdstider

Der tilstræbes, at arbejdstider planlægges efter den enkeltes behov således, at der værnes om privatliv og arbejdsliv.

Yderligere information

Du kan få yderligere information hos oversygeplejerske Pia Hartwich på mobil 20 68 94 59

Interesserede er velkomne til at besøge os.

Ansøgningsfrist: torsdag den 3.7.24

Samtaler afholdes i uge 28

Ansættelse efter aftale

I forbindelse med regionens ansættelsespolitik skal der indhentes straffeattest oplysninger.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 03-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067122

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet