Sygeplejerske med erfaring søges til psykiatrisk vejlederrolle

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig som sygeplejerske med minimum et års erfaring og gerne kendskab til det psykiatriske regi. Hvis du har interesse i eller brænder for at hjælpe vores sygeplejestuderende godt på vej gennem uddannelsen, så vil vi med åbenhed tage imod dig som vores kollega og sørge for, at du bliver klædt godt på til opgaven.

Vi tilbyder fyldestgørende introduktion gennem vores Onboarding-projekt og med dygtige kolleger, som hjælper dig godt på vej. Personalegruppen består af forskellige faggrupper, der prioriterer et godt arbejdsmiljø, tilstræber dialogisk samarbejde og er dedikerede til behandlingen af målgruppen med fokus på Recovery og Safewards. Vi behandler fortrinsvis patienter med affektive sindslidelse og suicidal risiko i alderen 18-75 år.

I rollen som vejleder, arbejder du i dag- og/eller aftenvagt 37 timer ugentligt. Du har mulighed for at ønske, hvorledes dine weekendvagter skal være.

I Psykiatrien Syd sidder sygeplejerske Kari Henriksen som uddannelsesansvarlig, samt sygeplejersker, i vejlederfunktion, på de øvrige afsnit. Der er dermed rig mulighed for tæt samarbejde og sparring, hvad angår vejlederrollen. De studerende kan være i klinik som 3.- og 6. semesterstuderende og har deres kompetencemål for perioden, der fokuseres mod at opnå. Dine kolleger vil bistå som vejleder af den studerende på gulvet, i relationsarbejdet, samt tværfagligt samarbejde med videre alt efter, hvad du planlægger.

Er du interesseret eller ønsker yderligere oplysninger om stillingen eller afsnittet, så er du hjertelig velkommen til at kontakte vores oversygeplejerske Belinda Hansen på mail: bahs@regionsjaelland.dk eller på telefon: 20 68 94 52.

Vi håber du vil være vores nye kollega og vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøgningsfristen: er den 21. juli 2024.

Samtaler: afholdes løbende.

Ansættelsesstart: er den 1. september 2024 eller efter aftale.

Straffeattest: I forbindelse med ansættelse skal der, jf. Regionens politik herom, indhentes straffeattest.

Løn og ansættelsesvilkår: Løn efter gældende overenskomst.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066949

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet