Timelønnet vikar til Nat-team

Profilbillede
dato

Platangårdens Ungdomscenter søger, hurtigst muligt, en relationsmedarbejder med sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, til en funktion, som tilkaldevikar til vores nat-team. Nat-teamet varetager en afgørende, tryghedsskabende del af den specialiserede pædagogiske indsats.

Natteamet består af 6 kollegaer, der varetager opgaven både ift. døgnafdelingens 3 huse, samt ift. unge der bor i egne lejligheder på Platangårdens matrikel.

Medicinhåndtering- og dosering er en integreret del af natholdets funktion, hvorfor du må være indstillet, dels på denne opgave, og dels på opkvalificering via Region Sjællands udvidede medicinkursus.

Teamet har brug for en kollega, som:

  • Naturligt udviser et tryghedsskabende voksenansvar
  • Er samarbejdende og åbensindet
  • Har faglighed og mod til at finde nye veje i tæt samarbejde med de unge

Vi tilbyder grundig introduktion til organisationens værdier og kultur, samt kompetenceudvikling ift. til den tilgang og de metoder, vi anvender på Platangården. Dertil kommer at vi pt. tilbyder en udvidet mentorfunktion ift. nyansatte.

Hvis du syntes det lyder interessant, så send en motiveret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi gør opmærksomme på, at vi løbende indkalder ansøgere til jobsamtale, hvorfor vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelsen kræver kørekort og er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentlig brug samt børneattest.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Platangården, kan du gå ind på www.platangaarden.dk.

Om Platangården
På Platangården arbejder vi med psykosocial rehabilitering ud fra en fælles systemisk referenceramme. Vores fælles teoretiske og metodiske referenceramme indeholder også et løbende fokus på at samarbejde med det netværk, som har betydning for de unge. 

Målet er, at den unge finder eller genfinder muligheden for at have et socialt fungerende hverdagsliv med uddannelse eller arbejde, socialt netværk og relationer.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vordingborg Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045537

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet